De Rooij Waalwijk Logistiek expeditie

De mens

Eindverantwoordelijk voor De Rooij Waalwijk Logistiek BV is Marcel de Rooij, een ervaren ondernemer, die opgegroeid is in een ondernemersgezin dat sinds de jaren ’60 het transportbedrijf Jan de Rooy Transporten Waalwijk B.V. leidde. Marcel de Rooij heeft zelf een logistieke opleiding afgerond en wordt, na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijf van zijn vader, in 2001 directeur.

De economische groei en ambitie van Marcel de Rooij maken het mogelijk dat het transportbedrijf B. de Rooij & Zn. wordt overgenomen. Enkele jaren later worden beide bedrijven ook fysiek samengevoegd in een nieuw, modern pand op industrieterrein Haven VII en gaat het verder onder de naam De Rooij Waalwijk. De activiteiten worden opgesplitst in De Rooij Waalwijk Transport B.V. en De Rooij Waalwijk Logistiek B.V. In het najaar van 2010 besluit Marcel de Rooij het failliete bedrijf Haverhals Logistiek B.V. over te nemen.

De economische crisis en de veranderingen in de markt hebben ertoe geleid dat begin 2014 De Rooij Waalwijk haar transportactiviteiten niet meer in eigen beheer uitvoert. De Rooij Waalwijk besluit om zelfstandig door te ontwikkelen in de logistiek. Marcel de Rooij is hierbij persoonlijk verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten bij bestaande en toekomstige relaties. Zo kan De Rooij een sterke logistieke partner blijven, nu en in de toekomst.

Op logistiek gebied wordt invulling gegeven aan de strategie en kernwaarden van de onderneming. Met een sterk team van logistieke medewerkers is De Rooij Waalwijk Logistiek in staat de klant volledig te ontzorgen. De logistieke medewerkers voeren de dagelijkse operatie uit voor De Rooij Waalwijk Logistiek. Supervisors onderhouden dagelijks het contact met de klanten.

Marcel de Rooij (directeur/eigenaar) is verantwoordelijk voor het commercieel beleid van de Rooij Waalwijk Logistiek. Door het combineren van zijn kennis en ervaring is hij in staat de juiste oplossing mét u te bedenken.

Zijn contactgegevens: 0416-568202,  marcelderooij@derooijwaalwijk.com

 
Opslagruimte bij De Rooij Waalwijk Logistiek

Logistieke oplossingen

De Rooij Waalwijk Logistiek is dé juiste partner in logistieke oplossingen zoals opslag, orderpicking, verpakken, ompakken, etiketteren etc.

De huisvesting draagt bij aan een kwalitatief hoogwaardige én uitgebreide dienstverlening.

Het logistieke centrum heeft opslagmogelijkheden voor verschillende goederen.

Er zijn 18.000 palletplaatsen en aparte opslaghallen voor losse meubelen of andere volumineuze producten.

Klanten kunnen terecht voor alle denkbare logistieke diensten, van in-, op- en overslag tot crossdocking, expeditie en value added services.

Voor een zo optimaal mogelijke dienstverlening zijn alle processen geautomatiseerd.

Het warehousemanagementsysteem is inmiddels onmisbaar in de werkwijze van De Rooij Waalwijk Logistiek.

De afdeling Customer Service verzorgt alle klantcontacten en weet precies wat er speelt, incl services en de administratieve afhandeling.

De klant heeft hierdoor één aanspreekpunt.

 

 
Warehousemanagement De Rooij Waalwijk Logistiek

Hoge zekerheid

Uitbesteden van logistiek is vertrouwen hebben in de logistiek dienstverlener.

Om dit te bewerkstelligen maakt De Rooij Waalwijk Logistiek gebruik van een Warehouse Management Systeem, ondersteund door oa. draadloze barcode terminals.

Door inslag, opslag en uitslag te registeren middels scanning, worden tel- en invoerfouten tot een minimum gereduceerd.

 
Barcodescanning De Rooij Waalwijk Logistiek

Lokatiesyseem

Een goed doordacht lokatiesyteem, waarbij kleuren met barcodes gecombineerd worden, levert nog kleinere foutkansen.

Doordat de barcodes onder een hoek gedrukt zijn, levert dit een ergonomsisch juiste scanhouding.

 
Beveiligde toegang De Rooij Waalwijk Logistiek

Veilig en zeker

Uw goederen worden niet alleen geregistreerd bij elke beweging, de toegang van personen wordt ook streng bewaakt, zodat uw goederen veilig en zeker zijn.

 
magazijnstellingen De Rooij Waalwijk Logistiek

Juiste opslagmethode

Elk produkt vereist zijn eigen juiste opslagmethode.

De Rooij Waalwijk Logistiek biedt daarom verschillende mogelijkheden:

  • Vrije vloerlokaties
  • Legbordlokaties
  • Palletlokaties

Door de juiste magazijntrucks in te zetten, kan de meest compacte en efficient bereikbare opslag bereikt worden.